Wie zijn wij

IPARRT is de naam van de praktijk van Marion Boon
maar inmiddels is het ook een netwerk van Therapeuten en coaches. U vindt A.R.T. - trainers uit ons netwerk:

- Nederland: zie de ART-Workshops en ART-Trainers
- Ierland - Insights Work! Family-fields and Young People Development workshop
- India, USA: op aanvraag
- binnenkort ook in Frankrijk, Duitsland en Spanje!


Oprichter van IPARRT is Marion. Vanaf 2000 actief in de prive praktijk en internationaal.
Velen hebben haar deskundigheid en betrokkenheid ervaren en konden hun omstandigheden verbeteren. Mensen gaven ons prachtige en duidelijke verslagen - ontroerend en leerzaam maar bovenal stimulerend. Behalve als regressietherapeut en energetisch werker, is Marion actief als Coach en trainer voor Mensics en zij geeft enthousiast les aan het TASSO Instituut .

Voor IPARRT ontwerpt Marion speciale ART Workshops. Veel mensen hebben daar al goede ervaringen mee kunnen opdoen. Die ART workshops groeiden uit tot specialisaties in het vak. Duur: 1 tot 3 dagen
inmiddels zijn er collega's die de diverse workshops met verve brengen - zie ART Trainers.

IPARRT is therapeutisch gericht en bereikt een breed publiek. Men komt in therapie om te werken aan zichzelf. Gericht op de persoonlijke ontwikkeling, of vanwege ziekte. Lees bij resultaten wat mensen hebben kunnen bereiken. Kinderen met 'onbegrepen' kwalen of hypergevoeligheid, mensen die een storende helderziendheid willen leren beheersen, pijnklachten die maar niet overgaan, stemmen of ongeziene invloeden, vreemde lichamelijke kwalen (die medisch niet verklaard worden), fysieke en psychische aandoeningen en allerlei gedragstoornissen: regressietherapie blijkt op deze wijze toegepast zeer veel te bieden te hebben.

In India en USA, maar ook in Ierland, Duitsland en Belgie worden lessen, therapie en workshops gegeven door IPARRT - Wij stimuleren en trainen collega's in een netwerk dat zich uitstrekt tot diep in Azie. Enthousiaste deskundigen, die ieder zelfstandig en onder eigen verantwoordelijkheid werken. Sommigen zijn arts of specialist, anderen heldervoelend of -ziend, maar de meesten zijn dat niet - allen zijn we personen met integriteit en levenservaring en zeer diverse achtergronden.

UNIEK OP DE WERELD IS HET MENSICS INSTITUUT: een specialisatie in Kwaliteit. KLEIN MAAR FIJN!
GERICHT OP DE SAMENLEVING EN GROEPEN, gebaseerd en gegroeid uit de IPARRT A.R.T. WORKSHOPS
Gepresenteerd in meer talen: Veteranen, Managers, Leidinggevenden en solitair werkenden, jonge mensen en ouderen, politie en ziekenhuispersoneel, medici en musici: MENSICS  kan voor iedereen veel bieden! informeer ernaar.


De Tasso opleiding biedt de meest intensieve en uitgebreide opleiding tot Regressietherapeut van Nederland, maar ook van de wereld! Verdieping in de therapie omvat reincarnatie als therapeutische fenomeen en praktisch instrument, theoretische achtergronden inclusief aanvullende cursussen in psychopathologie en medische basiskennis (door Gerda Vermeer), praktijkervaring en supervisie. Het persoonljke proces van de studenten wordt begeleid door mentoren, huiswerkgroepen hebben een professionele collega ter beschikking. TASSO is de enige krachtige, professionele, deskundige opleiding, die tegelijk een unieke diepgang heeft in theorie en praktijk - uw persoonlijke ontwikkeling is daar een sterk onderdeel van!

TASSO INTERNATIONAL a unique and extensive Education Program was initiated by Hans ten Dam and Marion Boon. Guest classes and permanent teachings in Professional Education in present and past life regression therapy are presented by Marion in: India CHII - Ireland IPLRT - USA network.

Beroepslid van het EARTh College voorheen Academy, meertalig onderwijs in technieken van regressietherapie en energetisch werk. Professionals for professionals – www.earth-network.org

IPARRT Therapeuten zijn afgestudeerd bij TASSO/Hans ten Dam en beroepslid van de NVRT (NL),
Gecertificeerd door de onafhankelijke IBRT en beroepslid van EARTh de Europese Vereniging voor RT. De meesten zijn niet medisch geschoold en zijn geen arts - wij hebben namelijk een geheel andere expertise, gericht op bewuste genezing, die zeer goed complementair ingezet kan worden.

 
bottom