Wij helpen

U kunt IPARRT vragen om een workshop voor uw eigen doelgroep: collega's, werknemers, familie of vriendenkring.

De meest recente workshops die we hebben samengesteld zijn:

 

1. Persoonlijke ontwikkeling. Persoon en Werk, Persoonnlijkheid en ontwikkeling, Persoon (als werkende mens) en Persoonlijkheid (als mens die veel meer is dan alleen dat stukje in de maatschappij). Wie ben ik en wat zijn mijn wensen? wat heb ik nodig om mijn leven meer vorm of meer inhoud te geven? hoe sta ik er nu in en wat kan ik al direct bijsturen? een spannende dag.

2.. Zwangerschap en veranderingen in je leven - een workshop voor jonge carriere-vrouwen die graag een kind willen maar vooralsnog niet zwanger (konden) worden. Deze workhsop geeft inzichten maar er wordt ook fysiek iets in de energie veranderd, waardoor alles minder beladen wordt. En dat kan het vruchtbaarheidsproces helpen.

3. Relaties gerelateerd. Wat kom je tegen in je relatie? de plaats bij uitstek om jezelf te leren kennen, en de plaats waar je het meest intens wordt geconfronteerd met jezelf, is wel je relatie. Zowel prive als in je werk-relaties kunnen patronen ontstaan die je niet wenst, maar die toch steeds weer opduiken. we maken dat inzichtelijk. En het goede nieuws is: als je het eenmaal bewust weet, zal het al niet meer hetzelfde zijn: je verandert met je inzichten. Nog mooier is: je omgeving verandert mee, als jijzelf verandert.

Daarnaast is er een ruime hoeveelheid Workshops van een of meer dagen waaruit je kunt kiezen. Alle workshops hebben een meer of mindere therapeutische waarde, zonder dat er t herapie wordt bedreven: u onderzoekt zelf en uw inzichten helpen u om in het dagelijkse leven veranderingen toe te passen waar u dat zelf wenst.

 

IPARRT is de naam van de praktijk en het netwerk gestart door Marion Boon.
In de eerste plaats ligt ons hart bij het ondersteunen van
veranderingsprocessen, zowel lichameljik als geestelijk.
 

IPARRT biedt individuele therapie. Regressietherapie met innerlijk kindwerk en energetische componenten is een schitterende therapie die mensen helderheid of inzicht geeft, maar vaak meer dan dat:  veel mensen hebben verbetering en opvallend goede resultaten geboekt met dit zelf-onderzoek naar oorzaken.
Geest en lichaam werken samen - het is fijn als je zelf leert hoe dat het snelste en beste kan! 


In het proces van bewustwording dat regressietherapie is, leert u technieken die u levenslang helpen.

U schrijft of belt voor een afspraak, krijgt een intakeformulier, ontvangt gegevens over het proces van sessies en de locatie van de praktijk van Marion. Doordat veel tijd in ontwikkeling van nieuwe technieken en trainingen gaat zitten, heb ik een kleine praktijk met beperkt ruimte. Soms zal ik dan ook verwijzen naar een gewaardeerde collega.

Wij hebben ons verdiept in situaties en hulpvraag van verschillende mensen en groepen:

 • Veterans 4 soldiers
 • Jongeren
 • Scholen  als organisatie of voor groepen Leerkrachten
 • Ziekenhuizen voor het medisch personeel, chirurgische teams e.a.
 • verpleegkundig personeel: persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie
 • hulpverleners - behoud van eigenheid en eingen kracht in de hectiek van de zorg
 • trauma teams

Samenwerkend met MENSICS instituut - coaching en training netwerk:

 • politiemensen
 • brandweermensen
 • Corporate - bedrijven cultuur en de persoonlijkheid, prive en werk
 • zelfstandig ondernemers - visie en missie in het licht van persoonlijke kracht
 • en nog veel meer!

Voor individuele therapie maakt u eerst een afspraak per email of telefoon.
U ontvangt dan een intake-formulier en nadere gegevens. Voorkeur voor contante betaling. U krijgt een rekening mee die u soms ten dele kunt declareren.

 

Wilt u het vak leren? Kijk op Tasso.nl - De Grondigste opleiding tot Transpersoonlijk Regressietherapeut! (drie jaar HBO)

 
bottom